Skip to main content

Over ons

Geschiedenis:

Tim Postma begon in oktober 2003 als parttime zelfstandig ondernemer in de ICT, met name systeembeheer en ICT consultancy voor een handvol vaste klanten. Toen nog onder de naam Tim Postma Advies en Consultancy, later afgekort naar TPAC ict. In de periode 2003-2010 werkte Tim vanuit huis. In augustus 2010 werd een kantoor aan de Poolsterweg 2 te Leeuwarden betrokken, waar meer ICT en Webhosting ondernemers zich gingen vestigen. Met een aantal van deze ondernemers zijn we vervolgens in november 2012 verhuisd naar de huidige locatie aan de Wismastate 9 te Leeuwarden, het SPAN ondernemerscentrum.

Vanaf 2006 ging TPAC ict ook webhosting diensten aanbieden. Ondertussen heeft de onderneming klanten in het binnen- en buitenland en werd het tijd voor een nieuwe verfrissende naam en uitstraling: ictíneo. De naam TPAC ict gaat op termijn verdwijnen. Sinds september 2019 is Floris Postma het bedrijf komen versterken. Floris houdt zich met name bezig met inrichten van Joomla websites, VoIP ondersteuning, werkplek support en Microsoft 365 dienstverlening. Ook computerreparatie en upgrades worden door Floris verricht. Ictíneo is aan het groeien, maar blijft zich focussen op persoonlijke aandacht en broodnodige intensieve ondersteuning aan haar klanten.

Systeem- en applicatiebeheer maar ook VoIP, web- en serverhosting, cloud-, beveiliging en monitoring diensten zijn op dit moment de belangrijkste werkzaamheden binnen het bedrijf. Kijk eens in het menu 'diensten' voor meer details. ictíneo probeert een belangrijke -servicegerichte- schakel te zijn tussen mens en computer. Met onze slogan 'creatieve ICT oplossingen' willen wij laten zien dat wij ook buiten de gestandaardiseerde mogelijkheden praktische oplossingen kunnen bieden.

Contactgegevens:

ictíneo
Tim Postma
info@ictineo.nl
www.ictineo.nl

post- en bezoekadres:
SPAN ondernemerscentrum
Wismastate 9F
8926 RA Leeuwarden 

  SPAN ondernemerscentrum Leeuwarden

KvK: 01102363
Handelsnamen: ictíneo, TPAC ict,
Tim Postma Advies en Consultancy
BTWid. NL001449508B31
IBAN: NL03INGB0004215198
BIC: INGBNL2A

  Tim Postma
     linkedin  facebook

klanten in Nederland
ictineo klanten mapoverlay NL

klanten in Europa
ictineo klanten mapoverlay EU