Skip to main content

Cloudoplossingen - Online Services

ictíneo levert diverse cloud oplossingen van verschillende aanbieders. Dat kan een simpele hosted mailbox zijn, maar ook eigen virtuele servers, Active Directory in de cloud of backup oplossingen. Veiligheid, gemak en uptime staan daarbij hoog in het vaandel. Een stukje service is daarbij vanzelfsprekend.

Microsoft timmert momenteel aan de weg met Office365 als één van haar Online Services. Hier kunt u uiteraard zelf mee aan de slag, maar ondanks de heldere en overzichtelijke manier van werken moeten nieuwkomers toch wat tijd stoppen in het uitrollen van de benodigde diensten. Vaak is een credit card nodig voor de betalingen. Er bestaat nogal eens de verwarring dat het overstappen naar 'De Cloud' eenvoudig zonder systeembeheerder kan. Daar kan ik heel kort over zijn: als u zich concentreerd op uw core-business, dan doe ik dat ook. Wel zo efficiënt. het scheelt alle partijen tijd, ergernis en geld!

ictíneo adviseert en ontzorgt in dit proces. De maandlasten zijn gelijk aan de prijzen van Microsoft. U blijft zelf de controle houden, maar bent gekoppeld aan een gedelegeerd beheerder en distributeur van de diensten. Microsoft Online diensten zijn verkrijgbaar vanaf € 1,70 excl. 21% BTW per maand. U ontvangt van mij een factuur per maand, kwartaal of per jaar, afhankelijk van de gekozen licentie periode. Dus geen gedoe met creditcards. Automatische incasso is uiteraard ook mogelijk.

Nomadesk kan ingezet worden voor het onbeperkt opslaan van bestanden in de cloud. Bestanden delen met collega's middels het virtual drive principe. Het is een goed alternatief voor OneDrive indien er specifieke wensen zijn, zoals het encrypten van de gedeelde data, het gebruik van de gedeelde data middels een Virtual Drive (stationsletter, netwerk share). Ook wordt Nomadesk vaak gekozen indien revisiebeheer en beheer van verwijderde items (prullenbak, online trashcan) gewenst is. Nomadesk is simpel en vlot uit te rollen via de Public cloud, daarnaast kan er gekozen worden voor een private cloud ofwel OnPremise oplossing.

U kunt Online werkplekken in de public en private cloud bij mij afnemen, evenals Hosted Telefonie (VoIP). Public Cloud Online werkplekken zijn er al vanaf € 22,45 per gebruiker, per maand. Wilt u een betere grafische performance in de online werkplek, dan kunt u voor € 32,50 per gebruiker per maand ook kiezen voor een Online Desktop op basis van Citrix.

Hosted Telefonie, ofwel Hosted VoIP mag natuurlijk niet ontbreken tussen mijn cloud diensten. Vanwege uiteenlopende wensen van klanten werken wij samen met meerdere soorten VoIP providers. Voorbeeldje: stel dat u voor 5 gebruikers telefonie wilt afnemen met basis functionaliteiten en variabele gesprekskosten, dan kan dat al vanaf 34 Euro per maand. Wilt u vaste kosten met volledige functionaliteit en flexibiliteit, dan kunt u voor 5 gebruikers een FlatFee Hosted Voip abonnement afsluiten. Dit kost € 102,75 per maand. Beide genoemde voorbeelden zijn op basis van gebruikers die 1 of meerdere VoIP toestellen/softphones/SIP Apps kunnen gebruiken. Verder kunt u nog kosten hebben aan de telefoonnummers die u in het VoIP systeem wilt gaan gebruiken. Ik help u uiteraard met porteren van uw bestaande nummers. 

Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier met uw wensen of bel gerust met 058-8200999 om u te laten informeren!

>Klik hier om een proefversie van Office365 Enterprise E3 aan te vragen!<
>Klik hier om een proefversie van Office365 Business Premium aan te vragen!<

Uiteraard geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met mij op indien u hulp wenst bij het configureren van het proefabonnement!

Klaar voor de start? Vraag dan nu hier uw Online en Cloud services aan! Reeds klant bij ictineo? log dan in op het klantenpaneel om online diensten aan te vragen!
 


Azure-Office-365-logo2

Nomadesk
NLCloud-logo Utica